2019 Kış Makyajı İçin Öneriler?-

2019 Kış Makyajı İçin Öneriler?-

2019 Kış Makyajı İçin Öneriler?


Her yıl olduğu gibi 2019 kış makyajı da son derece dikkat çekici renkleri içerisinde barındırıyor. Bu sene kış aylarında ise hissedilen soğuk hava, makyajlarınızda kullanacağınız sıcak renkler ile adeta yumuşayacak.
Kış makyajı bu sene içerisinde barındırdığı sıcak ve bir o kadar da doğal renklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Mat kapatıcılar, dolgun kirpikler, sıcak renklerde farlar ve mat rujlar ile bu sene kış makyajları görenleri büyüleyecek.

 

2019 Kış Makyajı

/resimler/2018-11/23/1530228609216.jpg

 

 

Bu senenin en önemli trendi olan doğallığı makyajınızda etkili bir şekilde gösterebilmek için renk seçimlerine son derece önem vermeniz gerekmektedir. Ten renginize uygun olarak seçeceğiniz pastel renkler ve gözlerinizde kullanacağınız kahverengi tonları kış makyajınızın kusursuz bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır.
Kış makyajında en önemli olan doğallığı korumak için kapatıcı seçerken dikkatli olmalısınız. Özellikle ince yapılı kapatıcılar tercih edebilirsiniz. Buna ek olarak yine aynı markanın pembe, krem ve şeftali tonlarındaki aydınlatıcıları tercih edebilirsiniz. Şeftali ya da kahve tonlarında olan farlar ile de makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

 

2019 Kış Makyajında Mat Rujlar

Bu senenin kış makyajının olmazsa olmazı kesinlikle mat rujlardır. Yoğun göz makyajlarının tamamlayıcısı olarak bilinen mat rujlar, kusursuz ve doğal bir görünüme sahip olmanızı sağlamaktadır.


Maskara Önerileri

/resimler/2018-11/23/1530520328576.jpg

 

 

 

Daha derin ve etkileyici bakışlara sahip olmak için kış aylarının olmazsa olmazı kesinlikle maskaralardır. Kirpik yapınızı belirledikten sonra bir maskara tercihi yapmalısınız. Eğer yoğun ama kısa kirpikleriniz varsa daha uzun gösteren, hacimsiz kirpikleriniz varsa hacim kazandıran bir maskara tercih etmelisiniz.
Ayrıca bunların yanı sıra siyah nokta temizleyici ürünlere, sivilce kurutma ürünlerine ve cilt bakım ürünleri hakkında bilgilere de pudra.com adresinden ulaşabilirsiniz.



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?