2019 Güneş Gözlüğü Modası

2019 Güneş Gözlüğü Modası

Moda kıyafette olduğu gibi gözlükte de çok önemli bir noktadadır.

Moda kıyafette olduğu gibi gözlükte de çok önemli bir noktadadır. Her sene güneş gözlüğü modellerinde trendler çıkar ve o trendlere göre hareket edilir. Geçtiğimiz yıllarda sadece olan gözlükler modayken 2019’da güneş gözlüklerinde daha çok eski tarzda güneş gözlüklerinin moda olduğunu görebiliyoruz. Ancak bu senenin birçok trendi mevcut. İsterseniz hep beraber bunlara bakalım;

Büyük Boy Kalkan Gözlükler

Geçtiğimiz yıllarda küçük boy güneş gözlükleri çok trenddi. Hatta 2015 yılında çok ufak boyda görebileceğimiz güneş gözlükleri bulunuyordu. Ama 2019 güneş gözlüğü modasında bu durum tersine döndü. Minik güneş gözlükleri gitti uzay çağı modası diye tabir edilen büyük güneş gözlükleri modelleri geldi. Bu modeller gözü tamamen kaplıyor ve son derece fantastik bir görüntü ortaya çıkarıyor.

 

70’lerin Kare Gözlükleri

Büyük güneş gözlüğü bu senenin trendlerinden birisi olduğunu söylemiştik. Büyük modelleri arasına eski yıllardan olan bir gözlük modeli giriyor. 70’li yılların çok ünlü olan güneş gözlüğü modeli 2019 yılında trend gözlükler arasında yerini alıyor. Klasik gözlük dizaynında olan bu güneş gözlükleri göz çevresini kapladığı için de trend yanında güneş ışıklarından da gözü koruyor.

 

 

Oval Gözlükler

Büyük modellere bir yenisini daha ekleyelim ve oval gözlüklere geçelim. 2019 yılında herkes oval gözlüklerden bahsedeceğini söyleyebiliriz. Oval güneş gözlüklerinin en büyük özelliği her çeşide uygun olmasıdır. Çerçevenin kalınlığından, genişliğine, desenlerin farklılığından klasik seçimlere kadar birçok seçenek mevcut. Bu seçenekler arasından size en uygun olanını seçmek de işinizi son derece kolaylaştırıyor. Bu senenin en tercih edilen güneş gözlüğü modellerinden birisi olan oval gözlükleri mutlaka denemeli ve bu trendi yakalamalısınız.

 

 

Kedigözü Gözlükleri

Bu gözlük çeşidi son derece parlak ve harika renklere sahiptir. Özellikle yaz ayları için biçilmiş bir kaftan diyebileceğimiz kedigözü gözlükleri, 2019 trendleri arasında yerini almaktadır. Ayrıca kedigözü gözlükleri 2019 yılının trendlerinin içerisinde yer almasının dışında güneş gözlüğü modelleri arasında insana en sıcaklık veren gözlük modelleri arasında ilk sıralarda bulunmakta.

Tel Çerçeveli Gözlükler

Her senenin ilginç bir gözlük çeşidi olur, bu senenin de ilginç güneş gözlüğü de tel çerçeveli gözlükler. Bu gözlük ile daha çok günlük yaşantıda kullanılan gözlük imajı verilmekte. Ancak 2019 yılında son derece trendler arasına giren tel çerçeveli gözlükler, bu sene herkes tarafından kullanılmaya devam edecek gözüküyor. Ayrıca bu güneş gözlüğünü taşıması kolaydır ve fazla ağırlığı da yoktur.

2019 yılında ki trend listelerine giren güneş gözlükleri olarak bunları söyleyebiliriz. Büyük güneş gözlükleri 2019 için çok moda durumda. Ancak şu unutulmamalıdır ki güneş gözlüğü her insanın yüzüne göre değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden de güneş gözlüğü seçerken illa trend olacak diye kendi yüzünüzün şekli dışında güneş gözlükleri tercih etmeyin.

 



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?