Alia Khan LeShow İstanbul´a Geliyor

 Alia Khan LeShow İstanbul´a Geliyor

Muhafazakar Giyim Modasının Öncüsü Alia Khan LeShow İstambul´a Geliyor

      24 ? 26 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul´da düzenlenecek olan İslami Moda ve Tasarım Konseyi için IFDC´nin Başkanı Alia Khan İstanbul´a geliyor. Yaklaşık olarak 300 milyar dolara yaklaşan hacmi ile dünyanın üçüncü büyük giyim pazarı haline gelen muhafazakar giyim sektörünün öncülerinden olan Khan, İstanbul´a gelerek Orta Doğu ve Körfez bölgesinde de gücünü arttırmış olacak.

      Alia Khan Arap dünyasının en etkili 50 iş kadını ve Birleşik Arap Emirlikleri´nin et etkili 100 iş kadını arasında yer alıyor. Khan aynı zamanda da ?Islamic Fashion & Design Council ? IFDC (İslami Moda ve Tasarım Konseyi) Kurucusu ve başkanı. 24 ? 26 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan ?İslami Moda ve Tasarım Konseyi? için Alia Khan Türkiye´ye geliyor. Alia Khan konseye onur konuğu ve marka temsilcisi olarak katılacak ve ihracat potansiyellerinin geliştirilmesinde büyük rol alacak.

      Alia Khan New York ve Dubai başta olmak üzere İtalya, Kanada, Pakistan, Rusya ve Güney Afrika´da ki ofislerinde çalışmalarını yürütüyor. Alia Khan İstanbul´da düzenlenen moda konseyine katılarak Orta Doğu ve Körfez Bölgesi´nde Pazar varlığını güçlendirmeyi, marka bilinirliğini ve ihracat potansiyelini geliştirmeyi düşünüyor. Amerika ve Çin´den sonra üçüncü büyük giyim sektörü olan muhafazakar giyim sektörünün hacmi her geçen gün biraz daha artıyor ve 2018 yılı verilerine göre 1 milyar tüketici ve 300 milyar dolarlık Pazar hacmine ulaştı. Ayrıca Türk deri üreticileri ile görüşerek yeni Pazar ve stratejiler oluşturmayı düşünüyor.

      24 Ocak akşamı düzenlenecek olan galaya katılacak olan Alia Khan 2 gün boyunca da İstanbul´da kalmayı düşünüyor. LeShow İstanbul 24 ? 26 Ocak tarihleri arasında sektörden toptancı ve perakendeci birçok katılımcıyı bir araya getirecek. Türk lideri firmaların bir buluşma noktası olacak. LeShow İstanbul´a ABD, Japonya, Avusturya, Yunanistan, Portekiz, Fas, Benin, Katar, Lübnan, Kuveyt, Kazakistan, Rusya, İtalya, Almanya ve Japonya gibi birçok ülkenin ve markanın buluşma noktası oluyor. Sektörde büyüyen veya pazarda yer almak isteyen Türk firmaları için de büyük bir avantaj olacak.



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?