Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Olur?

Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Olur?

Sütyenler kadınlar için son derece önemlidir.

 

Sütyenler kadınlar için son derece önemlidir. Çünkü göğüslerin hem sağlığı hem görüntüsü için sütyenler birçok avantaj sağlarlar. Bunlar arasına şekil vermek, desteklemek, sarkmanın önlenmesi, daha dik durması gibi birçok neden sayabiliriz. Bu yüzden hem gündelik hayatta hem de iş hayatınızda doğru sütyen seçimini yapmak çok önemlidir. Sütyen seçimlerinde bazı dikkat edilmesi gerekenler bulunmaktadır. Bu dikkat edilmesi gerekenlerle hem görünüm hem de sağlık açısında iyi bir sütyeni kullanmaya başlamış olabilirsiniz.

Normal hayat kadar özellikle kadınlar iş hayatlarında bu seçim konusunda zorlanırlar. Gündelik hayatta kadınlar için sütyen seçimleri gidecekleri yöre farklılık gösterebilir ancak iş hayatında sütyen seçimi stabil olmalıdır çünkü gündelik hayat gibi rahatlık bulunamaz. Bu yüzden de kadınlar sütyen seçimlerinde gündelik hayatta ki seçimlerini kolay yaparken iş hayatında ki seçimlerinde zorlanırlar. Bunun için özellikle iş hayatında doğru sütyen seçimi için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu noktalara hep beraber bakalım:

Büyük göğüslüler nasıl sütyen kullanmalı?

İş hayatında en dikkat edilen sütyen seçimini yapacak olanlar büyük göğüslere sahip olan kadınlardır. Çünkü iş hayatında genellikle rahat olan kıyafetler değil daha resmi kıyafetler tercih edilir. Bunun için de büyük göğüslü kadınlar sütyen kullanımında daha dikkatli ve özenli davranmaları gerekmektedir. Büyük göğüslü kadınlar için sütyen tercihi daha çok göğüs küçültücü ve minimize edici sütyen modelleri olmalıdır. Bu sayede göğüsler toparlanacak ve rahatlık sağlanacaktır. Ayrıca büyük göğüslü kadınlar için sütyen tipi kalın askılardır. Kalın askılar sayesinde göğüs ağırlığının omuzlara eşit şekilde dağıtılması sağlanır. Hem iyi bir görünüm hem de sağlık açısından oldukça faydalı da olacaktır. Büyük göğüslü bayanların kullanmaması gereken sütyen modeli kesinlikle askısız sütyenlerdir. Ve tabii ki küçük göğüslü kadınların tercih ettiği içi destekli sütyen modellerini de kullanmaları önerilmemektedir.

Küçük göğüslüler nasıl sütyen kullanmalı?

Küçük göğüslü kadınlar için iş hayatında sütyen seçimi biraz daha rahattır. Ancak küçük göğüslü kadınların sütyen seçiminde zorlandıkları iş hayatında giydikleri kıyafete göre uyumun çok iyi sağlanmamasıdır. Bunun içinde tercih edilmesi gereken sütyen modelleri kaplı, silikonlu ve destekli sütyen modelleridir. Ancak bu modelleri arasında da seçenekler bulunmaktadır. Örneğin silikonlu yani destekli sütyen modelleri tam dolgulu ve yarım dolgulu olarak değişmektedir. Bu seçimi kadının kendi yapması ve bu sayede küçük olan göğüslerin biraz daha büyümesini sağlayarak daha iyi bir hale getirilmesi sağlanabilir. Bu sayede kıyafet uyumu da sağlanacaktır. Ayrıca küçük ve orta ölçekli göğüslere sahip olan kadınlar için askı modellerinde de rahatlık vardır. İnce askılı ve askısız sütyen modellerini rahatlıkla kullanabilirler. Göğüslerinizin dolgulu ve destekli görünmesini istiyor ancak sütyen kullanmak istemiyorsanız bunun için push-up metodunu da kullanabilirsiniz. Halk arasında tavuk göğsü olarak da bilinen bu metod sayesinde de göğüsleriniz için güzel görünüm getirebilirsiniz.

İş hayatında sütyen seçiminde en dikkat edilmesi gereken husus kesinlikle rahatlığın sağlanmasıdır. Çünkü iş kıyafetleri çok rahat kıyafetler olmadığı için göğüslerde sıkma olacak bu hem rahatsızlık hem de sağlık açısından problemlere yol açacaktır. Bu yüzden sütyen seçimine bu konuda özen gösterilmeli ve iş hayatınız başta olmak üzere gündelik hayatta da kendinize göre sütyen modelini seçmelisiniz.

 



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?