Emziren Anneler İçin 5 Günlük Detoks (5. Gün)

Emziren Anneler İçin 5 Günlük Detoks (5. Gün)

5 günlük detoksumuzun son günündeyiz. Anneler umarız geçtiğimiz 5 gün boyunca uyguladığınız detoks sizler için faydalı olmuştur. Detoksumuza eğer isterseniz sizler kendi tariflerinizle devam edebilirsiniz.

Evet anneler 5 günlük detoksumuzun son gününe geldik. Artık size yaz aylarına daha zinde ve zayıf girebilmek için hazır sayılırsınız. Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde oluştuğunuz rutine bu detoks bittikten sonra da devam edebilirsiniz. Bu sayede hem aç kalmayacak hem kilo verecek hem de bebeğinizi kaliteli süt ile besleyebileceksiniz. Detoksu uygulamayı bıraksanız da su içmeyi ve hareket etmeyi ihmal etmemelisiniz. Annesi sağlıklı ve mutlu çocuklar diğerlerinden daha hızlı ve mutlu büyürler unutmayınız.

Son Gün Uyanınca

İlk 4 günde uyguladığınız gibi ceviz suyunu içmeli ve cevizlerinizi tüketerek güne başlamalısınız.

Son Gün Kahvaltı

Son günün kahvaltısında ekmek yerine karbonhidrat ihtiyacınızı karşılayabilmek için patates tüketmelisiniz. 1 adet orta büyüklükteki patates soyup küp küp doğrayarak tavaya alın. Ardından üzerine 1 çay bardağı su ekleyin ve yumuşamasını bekleyin. Üzerine 2 adet yumurtayı çırpıp ekleyin ve piştikten sonra afiyetle tüketin. İsteğe bağlı olarak 1 bardak çay ve 1 adet salatalıkta tüketebilirsiniz.

İlk Ara Öğün

Geçtiğimiz günlerde de belirttiğimiz gibi yağ yakmanıza yardımcı kimyon çayı emziren anneler için en güzel ara öğün olacaktır. Bunun yanında 1 avuç kuru kayısı da tüketilmelidir.

/resimler/2019-4/21/1438379628354.jpg

Öğle Yemeği

Öğle yemeğinde hem doyurucu hem de besleyici özelliği olan domates çorbası tüketin. Ancak çorbanızın daha zengin bir içeriğe sahip olması ve doyurucu olması için suyuna bir miktar süt ekleyebilir ve içerisine de 1 yemek kaşığı bulgur atabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde de belirttiğimiz gibi tuzdan kaçınmak için çok az miktarda tuz ve biraz karabiber ekleyebilirsiniz.

İkinci Ara Öğün

Bu ara öğününüzde de tatlı ihtiyacınızı gidermek için incir uyutması yiyebilirsiniz. Bu sayede hem tokluk hissiniz artacak hem de tatlı yeme ihtiyacınızı gidereceksiniz. Bu öğünün yanında mutlaka büyük bir bardak su içmelisiniz.

/resimler/2019-4/21/1439046509817.jpg

Akşam Yemeği

Akşam yemeğinde isteğe bağlı olarak öğleden kalma çorbanızı içebilir ya da kendinize tarifini geçtiğimiz günlerde verdiğimiz semiz otu salatasını hazırlayabilirsiniz.

Üçüncü Ara Öğün

Son ara öğününüzde de hem sizin hem de bebeğinizin rahat uyumanız için papatya çayı içebilirsiniz. Kendinizi aç hissediyorsanız çayınızın yanında kuru meyve ya da badem, fındık, ceviz gibi ürünler tüketebilirsiniz.

Sizlerle 5 günlük bir detoks paylaştık. Ancak siz kendi isteğinize bağlı olarak bu detoks sürenizi uzatabilirsiniz.



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?