Ev Hanımları İçin Evde İş İmkânları

Ev Hanımları İçin Evde İş İmkânları

Ev Hanımları İçin Evde İş İmkânları

 

Birçok bayan normal bir işte çalışamıyor ancak evine bir katkı sağlamak istiyor. Bu katkıyı sağlamak için de sürekli evden ne yapabilirim sorusunu kendisine soruyor. Ev hanımları için evden yapılacak birçok iş mevcut, bu işler becerilerine, çevresine göre değişkenlik gösterse de ortak noktası rahatlığı ve gelir getirmesi. İşte ev hanımları için yapılacak bazı işler;

 1 – Yemek Hazırlayın!

Dışarıda çalışan bayanlar son derece yoğun olmakta ve evlerine çok fazla zaman ayıramamaktadırlar. Bu yüzden yemek yapmak için fazla vakitleri yoktur. İşte bu noktada ev hanımları için bir iş imkanı oluşmaktadır. Müşteri olabilecek birkaç aile ile anlaşılarak her hafta belirli günler onlara aileleri için ev yemekleri yapın.

2 – Dadılık!

Yine çalışan bayanlar için çocuklarına güvenilir bir insan bulmak çok önemlidir. İlk başta çevrenizden çocuğuna baktırmak isteyen olup olmadığına bakın ve varsa evinizde çocuk bakıcılığı yapın. Bu sayede hem evinizde olacak hem de rahat olacaksınız.

3 – Özel Ders

Eğitimli bir ev hanımı iseniz hem online hem de normal olarak evde ders verebilirsiniz. Mesela bir yabancı dil biliyorsunuz ve dışarda çalışmayacaksınız. Yapmanız gereken özel ders almak isteyen öğrenciler bulmak ve ders vermeye başlamak. Ayrıca bu dersleri evinizden verebileceğiniz gibi online olarak da verebileceksiniz.

4 – Asistanlık

Bazı küçük işletmelere asistanlık yapabilirsiniz. İşletmelerin iletişimini koordine edebilir ve mailleşmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca gerekli verilerinin girişini yaparsınız. Bunun için çok fazla zamanda harcamazsınız ve evden halletmiş olursunuz.

5 – E-Kitap Yazım ve Satım

Bazı konularda bilginiz fazla olabilir. Bu bilgilerinizi bir kitaba dökün ve bunu e-kitap olarak hazırlayın. Bu e-kitap sayesinde hem tanınırlığınız olacak hem de bir ek gelir elde edebileceksiniz. Kitabınızın internette daha çok insana ulaşması için arkadaşlarınızdan yardım isteyin.

6 – Güzellik veya sağlık ürünleri yapın ve satın

Her kadının kendi oluşturduğu güzellik sırları vardır. Sizde bu sırları oluşturun ve satın. Güzellik sırlarınızı uygulamalı bir şekilde de pazarlarsanız daha fazla insana hitap edecektir. Ancak bu tür ürünleri satmak için yasal olan prosedürleri bilmeniz gerekmektedir.

 

7 – İkinci el ürün alım-satım

Çok fazla sermayeniz olmasına gerek yok. Az bir sermaye ile ikinci el mallar alıp bunları pazarlayıp satabilirsiniz. Pazarlamada kendinize güveniyorsanız bu işten oldukça iyi de kar oluşturabilirsiniz.

8 – Seyahat sağlayın

Araştırmayı seven ve bu araştırmaları paylaşan bir insansanız kişilerin yapacağı seyahatlerin danışmanlığını yapın.

9 – El becerileriniz satın

Her kadının hünerli elleri vardır. Sizin de mutlaka el becerileriniz olur. Bu el becerilerini online olarak pazarlayıp satabilirsiniz.

Evden para kazanmak içi size verebileceğimiz tavsiyeler bunlar. Ama unutmayın en büyük tavsiye insanın kendi hobilerini, becerilerini ve ilgi alanlarını işe dökmesidir.



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?