Gözaltı kapatıcıları kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Gözaltı kapatıcıları kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

Göz Altı Kapatıcıları kullanımımda renk seçimi

Yoğun iş temposu, uykusuzluk, yeterince dinlenememe ve yeteri miktarda su tüketmemek gözaltlarında morlukların oluşmasına neden olabilir. Halka şeklinde koyulaşmaların görüldüğü ve şişkinlerinde belirgin bir seyyieye ulaşması ihtimaller dâhilindedir.  Negatif bir görüntü oluşturan estetik olmayan görüntüden kurtulmak için ilk başvurduğumuz önlem ise kapatıcıların kullanılmasıdır. Hızlı ve pratik olan bu teknik olumsuz görüntüden kurtulmamıza imkân sağlayabilir. Kapatıcılar renklerin eşitlenmesi ve halka görünümünün önüne geçmesi canlı bir görünüm elde etmemizi sağlar. Dikkat edilmesi gereken ise doğru gözaltı kapatıcısını seçmek olacaktır. Doğru bir şekilde uygulandığında canlı bir görüntü elde edip farklı bir görünüm sergileyebiliriz.  Göz kapatıcısının rengi nasıl olmalı konusunda sorun yaşıyorsanız sizin için hazırladığımız önerilere bakabilirsiniz.

Hangi Renk Tonunu Seçeceğiz

Doğru ve kusursuz bir makyajın altın kuralı teninize uygun makyaj ürünleri seçmenizden geçmektedir. Ten renginizi belirledikten ve emin olduktan sonra cilt tonunuzdan 1 yada 2 ton açı gözaltı kapatıcınızı seçebilirsiniz. Fondöteninizi de cilt tonunuz uygun bir şekilde seçtikten sonra gözaltlarınızın aydınlık bir görüntü elde etmesi için açık bir kapatıcı seçmeye özen gösterin.

Renk Seçiminde kararsız mısınız?

Morluklarınız kapanmıyor ve istediğiniz görüntüyü elde edemiyorsanız mutlaka renk eşitleyici uygulamalardan destek almayı unutmayın. Kızarıklar ve koyulukları nötrleyecek renkler ile bir taban oluşturmak istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir. Kızarıklıkları en iyi şekilde kapatacak renk yeşil renk olarak bilinmektedir. Aynı zamanda morlukların giderilmesi için tercih edilen renk ise sarı yâda turuncu renklerdir.

Göz altı kapatıcısı nasıl sürülür.

Renk seçimindeki kararsızlığı giderdikten sonra önemli olan bir diğer konu ise nasıl uygulanacağı konusudur.  Gözaltınızı nemlendirerek ilk adımı atabilirsiniz. Ardından nemlendirilen bölgeye fondöteninizi uygulayabilirsiniz. Göz pınarlarından başlayarak gözün dış kısmına kadar bir miktar kapatıcı uygulayıp  Fırça yardımı ile dağılımını sağlayın. Son adım ise transparan bir pudra ile sabitlemek olacaktır.



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?