Kişisel Gelişim Konusunda En Çok Okunan Kitaplar

Kişisel Gelişim Konusunda En Çok Okunan Kitaplar

Kişisel gelişim kitapları insanlara birçok fayda sağlarlar. Çünkü insanlar kendi gelişimlerinde yaşadıkları tecrübeleri paylaştığı bu kitaplarda sizin hayatınızda yaşayacağınız sorunlar ve geçişler için neler yapabileceğinizi anlatmaktadırlar. Bu da sizin kişisel olarak gelişiminize büyük katkı sağlamakta ve hayat içerisinde bir kitap sayesinde daha da tecrübelenmenizin yolunu açmaktadır. Bu yüzden kişisel gelişim kitaplarına önem verilmeli ve daha fazla okunmalıdır. Peki hangi kişisel gelişim kitapları daha fazla okunmaktadır ve okunduktan sonra daha çok olumlu yorum almaktadır. Bugün sizlere daha fazla okunan ve okunduktan sonra daha olumlu yorumda bulunulan kişisel gelişim kitaplarını yazacağız:

1. İnsan Mühendisliği – Nüvit Osmay

Siyasi bir içeriğe sahip gibi görünse de son derece modern bir kitaplardan birisidir İnsan mühendisliği kitabı. En çok okunanlar arasında yer alan bu kitap, eğitim ve kişisel gelişim yöntemlerinden bahseden eşsiz bir çalışmadır.

2. Duygusal Zeka – Muhammed Bozdağ

Duygusal zeka, zeka’nın sınırlarını aşarak sizlere zeka yönünden büyük bir kişisel gelişim sağlayacaktır. Duygu iletişimi, duyguyu kontrol etme ve yönlendirme gibi birçok konuda da okuyucularını olumlu şekilde yönlendirmektedir.

3. Güçlü Hafıza – Ahmet Yıldız

Güçlü hafıza kitabının isminden de anlaşılacağı gibi başarılı olmanın en önemli yollarından birisinin güçlü bir hafıza olduğunu söylemektedir. Yeni bilgilerin öğrenilmesi ve bunların akılda tutulması için güçlü bir hafızayı anlatan kitap en çok okunanlar kategorisinde yerini alan harika bir kişisel gelişim kitabıdır.

4. Alışkanlıkların Gücü - Charles Duhigg

Monoton bir hayattan şikayetçi olanların mutlaka okuması gereken kitaplardan birisi Alışkanlıkların Gücü kitabıdır. Hayat içerisinde ki monotonlukların dışına çıkmak için yapılması gerekenleri anlatan kitap kişisel gelişim açısından da bu noktada çok büyük faydalar sağlar.

5. Savaşçı - Doğan Cüceloğlu

Doğal Cüceloğlu’nu bilmeyen yoktur. Kişisel gelişim kitapları denildiği zaman akla gelen isimler arasında yer almaktadır. Doğan Cüceloğlu’nun Savaşçı kitabında da hayatta yaşanılan sorunlara ve sıkıntılar karşı nasıl bir duruş gösterilmesi gerektiği anlatılmaktadır.

6. Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnızca Bir Hayvandır – Ahmet Şerif İzgören

En çok okunan kişisel gelişim kitapları arasında Şu hortumlu dünyada fil yalnızca bir hayvandır kitabıdır. Ahmet Şerif İzgören’in yazdığı bu kitap kişisel gelişim açısından çok eşsiz bir kaynaktır. Bu kitap sayesinde motivasyonunuzu kontrol altında tutabilecek ve eksikliklerinizi görebileceksiniz.

7. Beden Dili – Joe Navarro

Kişisel gelişim kitaplarının en önemlileri arasında beden dili bulunmaktadır. Çünkü beden dili insanların iletişimde en dikkat ettiği konular arasında yer alır. Beden dili sayesinde insanı etkileyebilir ve sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz. Bu yüzden Joe Navarro’nun bu kitabı en çok okunan kitaplar arasında yer almakta ve mutlaka okunulması gerekmektedir.

Kişisel gelişim kitapları insanların hayatlarında büyük faydalar sağladığı için mutlaka okunması gereken kategoriler arasında yer almaktadır. Sizde kişisel gelişiminizi artırmak istiyorsanız mutlaka bu kategoriden kitaplar okumaya özen gösterin.



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?