Küçük İşletme Fikirleri, 2019 Yılı İçin Açılabilecek Küçük İşletme Fikirleri

Küçük İşletme Fikirleri, 2019 Yılı İçin Açılabilecek Küçük İşletme Fikirleri

İnsanlar artık kendi işinin sahibi olmak istemektedir. Bu nedenlede sürekli olarak yeni iş fikirlerine ihtiyaç duyarlar. Peki sizi geleceğe taşıyacak küçük işletme fikirleri nelerdir? Gelin hep birlikte bakalım...

Gelişen ve değişen yaşam standartları göz önüne alındığında yeni ve güncel iş fikirleri günümüz girişimcilerinin en önemli vazgeçilmezleri arasında. 2019 yılının ilk günlerine girildiğinden bu yana her girişimci çalışılabilecek en iyi iş fırsatlarını bir bir değerlendiriyor. İnsanlar çoğu zaman hangi işi yapacağı konusunda korkulara sahip iken karşılaştıkları ve buldukları yeni iş fikirleri konusunda kararsızlığa düşüyorlar. Gelin şimdi sizlerle ne tür işler yapılabileceğinizle ilgili beyin fırtınası yapalım.

Zanaatkârlık Kanımızda Var

Teknolojinin inanılmaz hızlı gelişimi sizi insan gücünün artık öneminin kaldığı düşüncesine itmesin. Zira her makine insanoğlunun yapabileceği işleri yapamayabiliyor. Demir işçiliği, marangozluk, tesisatçılık, duvar işçiliği, boya-badana, iklimlendirme cihazlarının servisi gibi meslekler günümüzde halen daha rağbet görmektedir. Her üniversite mezunu gencin talep ettiği meslek masa başı bir çalışma olması nedeniyle günümüzde zanaatkarlara ihtiyaç hiç bitmeyecektir. Eğer el yatkınlığınız ve merakınız var ise severek yapabileceğiniz bir meslek olarak zanaatkarlık bu yıl sizin için bir yükselişin başlangıcı olabilir.

Evin Kileri Yetmiyor

ABD başta olmak üzere birçok yabancı ülkede yaygın bir şekilde kullanımda olan kişisel depo kiralama işletmesi farklı ve orijinal bir adım olabilir. Daha çok fabrikaların, iş yerlerinin ve nüfusun yoğun olduğu bölgelerde boş araziler üzerine yasal izinlerle bu alanda bir işletme açabilir, ürünlerini veya eşyalarını depoda saklamak isteyen kişi ve kurumlara bu hizmeti sunabilirsiniz.

/resimler/2019-3/23/1615572593355.jpg

Kahvesiz Yapamayan Bir Milletiz

Genç nüfusun fazlalığı girişimcileri yeni iş fikirleri konusunda en çok dikkat ettiği faktörlerden birisidir. Bu bağlamda çoğunlukla gençlerin uğrak noktası haline gelen kafe tarzı mekanlar açılabilecek işletmelerden bir tanesi. Siz de bir butik kahve dükkânı açarak karlı bir iş fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Teknolojiye Ayak Uydurabilirsiniz

Bilgisayar oyunlarında, emlak satışında, üç boyutlu filmlerde, takım oyunlarında, sosyal medya etkileşimlerinde, meditasyonda ve eğitim sektöründe kullanılabilen sanal gerçeklik teknolojisi bu yıl sizin için bir devrim olabilir. Teknoloji ile aranız iyiyse ve ilgiliniz var ise sağlayacağınız müşteri memnuniyeti size kazanç olarak dönecektir.

Bisiklet Tamiri ? Satış/Kiralama

Son yıllarda meslek erbabı olan çoğu birey toplu taşıma ve bireysel araçlarıyla işlerine gidip geliyorlar. Oluşan araç trafiği ve vakit kaybı bazen canımızı sıkabiliyor. Bisikletler hem sağlık açısından hem de çevre temizliği açısından birçok faydaya sahip olmakla beraber çoğu insanın hayatını kolaylaştırabilecek bir araçtır. İş yerleri yakın olan ve trafikle uğraşmak istemeyenlerin birincil tercihi bisikletler satış veya kiralamada kullanılabilecek ideal bir ürün olabilir. Arz-talep eğrisi göz önünde bulundurulduğunda bu alanda bir tamirci dükkânı da açabilirsiniz.

/resimler/2019-3/23/1616286968956.jpg

Yaşlı Bireyler Bakıma İhtiyaç Duyuyor

İnsanın doğasında olan yaşlılık, her birey için zor geçen bir zaman dilimidir. İster istemez çevresindekilerden herhangi bir konuda yardım isteyeceklerdir. Yaşlı insanlar bakımlarının bir kısmını kendileri yapamadığından dolayı onunla ilgilenen, bakımında yardımcı olan kişilere ihtiyaç duyarlar. Her geçen gün yalnız başına yaşamaya başlayan aile büyükleri yaşlı bakımının bir meslek haline gelmesinin temelini oluşturmakta. Emek, sabır ve bilgi isteyen bu işte daha önceden tecrübeniz var ise bir yaşlı bakım evi açabilir ya da bireyler bakıcılık yapabilirsiniz.

En Büyük İhtiyaçlarımızdan Biri: Yemek

İş dünyasının içerisinde bulunduğu büyük hengâme, çalışanları fast food restoranlara ve diğer yemek dükkânlarına yönlendiriyor. Sağlık açısından değerlendirildiğinde fast food bazı kesimler tarafından çok tercih edilmemesi sebebiyle daha çok iş yerlerine yakın ve anında sipariş götürebileceğiniz bir yemek dükkânı açabilirsiniz. Düşük sermaye ile açılabilecek en ideal işletmelerden biri olan yemek dükkanları sizin çalışma azminiz ve kalitenize bağlı olarak bütçenize kar katacaktır.



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?