Ofis Makyajı Nasıl Olmalıdır?-

Ofis Makyajı Nasıl Olmalıdır?-

Ofis Makyajı Nasıl Olmalıdır?


İş hayatınız her ne kadar yoğun ve stresli olsa da çok iyi biliyoruz ki birçok kadın Sabahları makyaj yapabilmek için daha erken uyanmaktadır.  Çalışma ortamında başarılarınız ile adımızdan söz ettirirken bunu görünüşünüzle de desteklemeniz gereklidir. Bunun yanı sıra Çalışma Hayatında kadınların kendilerini estetik olarak iyi hissetmeleri, daha rahat çalışmalarına ve daha verimli olmalarına zemin oluşturmaktadır.  Peki ofis makyajı nasıl yapılmalıdır? az sonra size vereceğimiz bilgiler ile sizde Sabahları Uzunca ayna karşısında kalmadan birkaç adımda ofis makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Ofis Makyajı Önerileri

İlk olarak cildinizin en önemli hazineniz olduğunu Unutmamalı ve ofis makyajınızda abartıdan kaçınmalısınız. Doğru makyaj yapabilmek için ilk önce saç stilinize ve o gün giyeceğiniz kıyafetleri karar vermelisiniz. Ardından makyaj adımlarını uygulamaya başlayabilirsiniz.


İlk Adım

Birçok insan bir kusurlarından şikayetçi olmaktadır.  Ancak çoğu zaman makyaj için tercih edilen malzemeler de bu cilt kusurlarını arttırıcı yönde etki etmektedir.  Bu nedenle Office makyajınızda fondöten yerine BB krem tercih etmeniz çok daha doğru olacaktır. Bu şekilde hem cildinizi yıpratmamış hem de cildinizin ışıltısını arttırmış olursunuz.


İkinci Adım

Bizleri genellikle yorgun ya da hasta gösteren bölgemiz genellikle göz altlarıdır.  Eğer Sabahları uyandığınızda göz altlarında halkalar veya şişlik varsa hafif miktarda göz altını aydınlatmak bu kötü görünümü kapatır ve sizi Yeni gün için enerjik bir görünüme kavuşturur.


Üçüncü Adım

Diğer insanlarla iletişim halindeyken En çok gözleriniz ile iletişim kuracağınızdan ofis makyajı yaparken Gözlerinizi ön plana çıkarmanız çok önemlidir.  Bu nedenle özellikle maskara uygulaması mutlaka yapılmalıdır.


Dördüncü Adım

Ten renginize yakın ve abartıdan uzak bir ruj ve allık ile makyajınızı tamamlamak hem sizi daha sağlıklı bir görünüme kavuşturur hem de estetik olarak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur.
Tüm bunlara ek olarak eğer isterseniz Gözlerinize uygulayacağınız Kendinizden birkaç ton koyu far ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Siz de sabahları kısa vakitler ayırarak sade ama aynı zamanda da kendinizi rahat ve şık hissedeceğiniz bir makyaj ile işe gidebilirsiniz.
Küçük bir not: gün içerisinde makyajınızı tazeleme ihtiyacı duyacağınız dan dolayı yanınızda küçük bir makyaj çantası bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

 

 



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?