Sarayköy’de Başarılı Bir Kadın: Fatma Demirbakan Kurt

Sarayköy’de Başarılı Bir Kadın: Fatma Demirbakan Kurt

Denizli Ekonomisinin Aktörleri” ödülüne layık görülen Fatma Demirbakan Kurt

 

Sarayköy’de yaşamını sürdüren daha önce iki kez de“Denizli Ekonomisinin Aktörleri” ödülüne layık görülen Fatma Demirbakan Kurt, DİKAB’ın (Denizli İş Kadınları Birliği) 2. İş Dünyası Kadınları Töreni’nde “Başarılı İş Kadını” ödülünün sahibi oldu.

42 yaşında olan Fatma Demirbakan Kurt, Sarayköy’de yaşamını sürdürüyor ve iş hayatındaki başarıları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Demirbakan Tarım Ürünleri’nin sahibi olan Kurt, aynı zamanda da 2 çocuk annesi. 2. İş Dünyası Başarılı Kadınları Ödül Töreni’nde “Başarılı İş Kadını” ödülüne layık görülen Kurt’un ödülünü Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan verdi. Bu özel günde Kurt’u kızı Gizem Kurt, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız ve Sarayköy Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Gülşen Kocataş yalnız bırakmadı.

Fatma Demirbakan Kurt Belediye Meclisi’nin Tek Kadın Üyesi

İş hayatındaki başarıları ile sürekli adından söz ettiren Kurt’un başarıları sadece iş hayatı ile sınırlı kalmıyor. Denizli Ticaret Borsa’sının meclis üyeliğini de yürüten Kurt, burada borsada oluşan fiyatların tespiti, borsaya dahil maddelerin alım satımı, Denizli Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı, tescil ve ilan işleriyle meşgul oluyor. Siyasette de adını duyuran Kurt, Sarayköy Belediye Meclisi’nde Ak Parti Meclis üyeliği yapıyor. Kurt, Sarayköy Belediye Meclisi’ndeki “tek kadın üye”.

Kurt’a Göre “Başarı Tesadüf Değildir”

Kurt, yaptığı açıklamada başarının asla tesadüf olmadığı, kişilerin sevdikleri işi azimle yaptıklarında mutlaka başarıya ulaşacaklarını söyledi. Kurt’un açıklaması şöyle: “Ben işimi çok seviyorum. Toprak ile çiftçilerimizle hep birlikteyiz. Buğday, mısır, arpa, pamuk ve en önemlisi de yerli ürünlerimizin alım satım işlerini yapıyoruz. Toprakla, tarımla uğraşmak bana iyi geliyor. Yıllardır bu işin içinde olmamız doğru ticareti bulmamıza her zaman yardımcı oluyor aslında. Bugün hayatımda 3. kez bir ödüle layık görüldüm. Bir kadın olarak hatta anne olarak Başarılı İş Kadını ödülüne layık görülmem beni çok mutlu etti. Beni bu anlamlı ödüle layık gören başkanımıza, yönetimimize ve işimdeki başarı ortaklarım olan eşim Hacı Kurt’a, kardeşim Derviş Demirbakan’a çok teşekkür ediyorum”

 

 



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?