Yağlı Ciltler İçin Kil ve Avokado Maskesi

Yağlı Ciltler İçin Kil ve Avokado Maskesi

Yağlı Ciltler İçin uygulanacak doğal yüz maskesi

Günlük hayatı en çok zorlaştıran yağlı ciltler genellikle yanlış bakım sonucunda aşırı yağlanmaya oluşmaktadır. .  Yağlı bir cilt gece temizledikten sonra sabah uyandığınızda yağlanmış ve parıltısını kaybetmişse ve aynaya her baktığınızda ışık kırılmaları görüyorsanız yağlı bir cilde sahip olduğunuz anlamına gelmektedir.  Cildin yağlanmasının birçok nedeni vardır. Bu nedenler arasına tükettiğimiz besinler. Genetik aktarımlar, hormonsal durumlar ve çevresel koşullar yer almaktadır.

Yağlı ciltlerin genel özelliklerine bakacak olursak, gözenekler diğer cilt tiplerine göre daha büyüktür.  Yağlı ciltlerde akne oluşumu daha fazla görülmektedir.  Siyah noktalar ve beyaz noktalar sıklıkla görülmektedir.

Maske tarifi

Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayan ve nem dengesini sağlayacak olan maske için 2 yemek kaşığı avokado ve 1 yemek kaşığı kile ihtiyacımız olacak. Kili aktarcılardan temin edebilirsiniz.  2 yemek kaşığı avokadoyu ve kili birlikte karıştırıp yüzümüze sürdükten sonra 15 dakika boyunca bekletiyoruz. Uyguladığımız maskeyi 15 dakika sonra ılık bir suyla durulayabiliriz.  Bu maskenin hafta da bir defa uygulanması olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

 



Uyku Probleminin en yaygın 5 hatası

Carousel Fashıon Show Göz Kamaştırdı

Günlük Hayatta Enerjiden Nasıl Tasarruf Edilir

Kadınların Rolünü Güçlendiriyoruz

Kadın Girişimcilere Destek Veren Kurum ve Kuruluşlar

Saç Bakımında Kilin Önemi

Gülben Ergen Bursalı Hayranlarıyla Buluştu

Sermayesiz İş Fikirleri Nelerdir?